Shiny » Eten en Drinken
Artikelen 1 - 10 van 18 in de rubriek Eten en Drinken

Eten en Drinken

Bewust consumeren: In welk seizoen eet je welk fruit?

Bewust consumeren: In welk seizoen eet je welk fruit?

Je denkt misschien dat wanneer je biologische producten eet, of enkel gezonde producten koopt, je bewust aan het consumeren bent. Maar bewust consumeren houdt ook in dat je bijvoorbeeld denkt aan de s… Diversen, 29-09-2011
Borden en glazen uitserveren in de horeca

Borden en glazen uitserveren in de horeca

Je hebt je vast wel eens verbaasd hoe het kan dat medewerkers in de bediening zoveel borden of glazen met zich mee kunnen dragen. Er zijn dan ook handige technieken voor om met 3 of 4 borden te lopen… Horeca, 16-07-2011
Boswandeling (drank)

Boswandeling (drank)

Boswandeling is een romige, lichtgroene drank afkomstig uit Nederland. Het staat ook wel bekend als een roomlikeur of cream likeur. Typisch voor Boswandeling is de witte fles met groene dop waarop de… Dranken overig, 15-06-2013
Creatief en gevarieerd eten met de Marley Spoon-maaltijdbox

Creatief en gevarieerd eten met de Marley Spoon-maaltijdbox

Om gezond en divers te blijven eten kiezen steeds meer Nederlanders anno 2020 voor een maaltijdbox. Een van de grootste aanbieders van maaltijdboxen is Marley Spoon. Deze maaltijdboxservice omschrijft… Diversen, 28-04-2020
Duurzaam en gevarieerd eten met De Krat maaltijdbox

Duurzaam en gevarieerd eten met De Krat maaltijdbox

Steeds meer Nederlanders kiezen anno 2020 voor een maaltijdbox om gezond en gevarieerd te blijven eten; zo ook voor de maaltijdbox van De Krat. Kenmerkend voor maaltijdboxaanbieder De Krat is de focus… Diversen, 18-08-2020
Flügel (shot): het bedrijf, het product en meer!

Flügel (shot): het bedrijf, het product en meer!

Wanneer je wel eens grotere clubs of kroegen bezoekt heb je er vast wel eens van gehoord: Flügel. Je komt de flügelposters of flügeldames maar al te vaak tegen wanneer je een avondje uit bent. Flügel… Dranken overig, 20-08-2012
Fooien in de horeca

Fooien in de horeca

Wanneer men in een hotel, restaurant of café iets heeft besteld, kan het zijn dat er fooi over de rekening wordt gegeven. Dit gebeurt wanneer de gast tevreden is over de service en/of de kwaliteit van… Horeca, 24-08-2011
Hoe maak ik romige kaneelkoffie (cinnamon coffee)?

Hoe maak ik romige kaneelkoffie (cinnamon coffee)?

Kaneel kennen we als smaakmaker in voornamelijk zoete gerechten bij appeltaart, stoofperen of carrot cake. Maar kaneel kan ook worden gebruikt in de koffie. Kaneelkoffie of 'cinnamon coffee' kan een w… Dranken overig, 06-11-2011
Hoe maak je latte macchiato, cappuccino en koffie verkeerd?

Hoe maak je latte macchiato, cappuccino en koffie verkeerd?

Latte macchiato, cappuccino en koffie verkeerd zijn allen koffievarianten die worden bereid met het gebruik van melk. In de horeca kom je veel mooie varianten tegen waarin laagjes in de koffie zitten… Dranken overig, 23-07-2011
Jägermeister: een populaire kruidenbitter

Jägermeister: een populaire kruidenbitter

Jägermeister is een populaire kruidenlikeur in Nederland, onder andere bekend door het opvallende oranje logo en de slogan 'alleen als ie ijs- en ijskoud is'. Het drankje komt van oorsprong uit Duitsl… Dranken overig, 30-09-2012